Vragen? Bel: 020 - 697 20 66

contact@indexus.nl
 

Vermogensbeheer

Indien u uw eigen beleggingen niet wilt of kunt beheren kiest u voor Vermogensbeheer.
Vermogensbeheer bij Indexus betekent persoonlijk maatwerk. Samen met u bepalen we uw uitgangspunten en bespreken de haalbaarheid hiervan. U geeft onze ervaren deskundige vermogensbeheerders het vertrouwen en het mandaat om op basis van uw uitgangspunten en doelstellingen de regie te voeren over uw beleggingsportefeuille. Binnen Indexus krijgt u een vast aanspreekpunt, uw beheerder, die vanzelfsprekend ondersteund wordt door zijn collega’s.

Wij beheren uw vermogen op basis van goed begrip van uw doelen, uw levensinstelling en uw wensen voor de toekomst. Uw doelen en wensen zijn het fundament voor een vermogensbeheer overeenkomst zodat er geen twijfel kan bestaan over wat wij voor u kunnen betekenen. De resultaten en het beleid worden periodiek toegelicht aan de hand van een rapportage en een persoonlijk gesprek. Uiteraard kunt u uw portefeuille real-time volgen via onze website.

Indexus is er trots op om het vertrouwen te genieten van particulieren, DGA’s, ondernemers, stichtingen en families. Naast uw bestaande beleggingsportefeuille kunt u ook uw pensioenvoorziening, ’gouden handdruk’ of Stamrecht BV door ons laten beheren.

Indexus levert maatwerk vanaf € 200.000. Bij het te voeren beleid kunnen alle soorten beleggingsinstrumenten ingezet worden om uw doelstellingen te realiseren. ETF’s vormen een belangrijke rol in ons beleggingsbeleid. Wij beheren echter al vermogens vanaf € 1.000 (kijk op dexxi.nl). Dexxi-portefeuilles worden geheel opgebouwd uit ETF’s.

IndexbeleggenArnhem - 04, juni 2019

dinsdag4juni

Indexbeleggen is eenvoudig en kent vele voordelen. Maar wat komt erbij kijken? Wij vertellen het u graag op één van onze presentaties, geheel vrijblijvend en kosteloos.

Aanmelden

Aankomende data

  • Dinsdag 4 juni 19.00u Arnhem
  • Donderdag 6 juni 19.30u Heerenveen
  • Woensdag 26 juni 19.00u Eindhoven
  • Vrijdag 5 juli 13.30u Amsterdam
 

Op indexus.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Lees meer in onze privacy beleid.