Beleggingsadvies

Beleggingsadvies

Beleggingsadvies is bestemd voor de belegger die graag zelf betrokken blijft bij beleggingsbeslissingen.

In overleg met de beleggingsadviseur wordt de portefeuille ingericht, waarbij alle beursgenoteerde beleggingsinstrumenten gebruikt kunnen worden, al naar gelang uw wensen. Onze specialisten zijn uw klankbord en houden uw portefeuille nauwlettend in de gaten, maar u neemt uiteindelijk zelf de beslissingen. De beleggingsvoorstellen beslaan een breed terrein van ETF’s, aandelen, obligaties tot professionele optie-combinaties.

Sparring partner

Indien u een betrokken adviseur zoekt die ook buiten de gebruikelijke beurstijden bereikbaar is om u van dienst te zijn, bent u bij Indexus aan het goede adres. Wij nodigen u graag uit eens met ons te praten over uw beleggingen of om een second opinion te geven op uw huidige portefeuille. Bij ons krijgt u weer de aandacht die u en uw beleggingsportefeuille verdienen!

Beleggen in Advies is bij Indexus mogelijk vanaf € 400.000.

Voor het adviseren over uw beleggingen brengt Indexus een Adviesfee in rekening. De vaste kosten zijn € 500 per kwartaal, exclusief btw.

Bij een aan- of verkooptransactie betaalt u variabele kosten. Dit is een percentage over de totale waarde van de transactie.

Continuïteit en expertise

Wij vinden het belangrijk dat u een vaste en ervaren contactpersoon heeft, die betrokken is bij uw persoonlijke situatie en u in elke markt als een vertrouwenspersoon terzijde staat, kortom, iemand waarop u kunt bouwen. Resultaten vallen of staan met het onderhoud van een portefeuille, leidend blijven echter het risicoprofiel en de bijbehorende doelstelling(en) van de portefeuille.

Henri van den Hurk: ‘Wat de cliënten in Advies eigenlijk allemaal gemeen hebben is dat ze bovengemiddeld betrokken zijn. In tegenstelling tot de cliënten in vermogensbeheer willen de adviescliënten het stuur in eigen hand houden. Ze laten beleggingsbeslissingen niet over aan Indexus, maar willen gekend worden in de beslissing tot aan de hele actieve cliënt die vrijwel dagelijks ook zelf met beleggingsideeën komt. Ze zoeken continuïteit en expertise, willen waar nodig tegengas krijgen of gewezen worden op kansen en bedreigingen in de markt.’

Via onze website kunt u uw portefeuille realtime volgen en vindt u alle benodigde afschriften en rapportages. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met uw adviseur voor een actueel overzicht.

Aard van Advies

Indexus volgt alle ontwikkelingen op de financiële markten en de trends van het moment. Indexus is gespecialiseerd in het omzetten van de informatiestroom in praktische en heldere adviezen voor onze cliënten. Indexus heeft de beschikking over research van veel gerenommeerde, nationale en internationale financiële partijen.

Door Indexus aan u verstrekte adviezen over beleggingen in financiële instrumenten worden op afhankelijke basis verstrekt. Dit houdt in dat de adviezen van Indexus gebaseerd kunnen zijn op een beperkte analyse van verschillende financiële instrumenten. Indexus heeft geen eigen producten en geen nauwe banden met uitgevende instellingen en fondsmanagers. In die zin is Indexus derhalve volstrekt onafhankelijk bij het verlenen van haar beleggingsadvies dienstverlening.

Blijf op de hoogte

Wij houden u op de hoogte van trends en ontwikkelingen.

Er ging iets mis. Probeer het later nog eens.

Uw aanmelding is ontvangen.

eBook aanvragen

Er ging iets mis. Probeer het later nog eens.

Het ebook is verzonden naar het opgegeven e-mailadres.