Vragen? Bel: 020 - 697 20 66

contact@indexus.nl
 

Beleggingsadvies

Beleggingsadvies is bestemd voor de belegger die graag zelf betrokken blijft bij beleggingsbeslissingen.
In overleg met de beleggingsadviseur wordt de portefeuille ingericht, waarbij alle beursgenoteerde beleggingsinstrumenten gebruikt kunnen worden, al naar gelang uw wensen. Onze specialisten zijn uw klankbord en houden uw portefeuille nauwlettend in de gaten, maar u neemt uiteindelijk zelf de beslissingen. De beleggingsvoorstellen beslaan een breed terrein van ETF’s, aandelen, obligaties tot professionele optie-combinaties.

Wij vinden het belangrijk dat u een vaste en ervaren contactpersoon heeft, die betrokken is bij uw persoonlijke situatie en u in elke markt als een vertrouwenspersoon terzijde staat, kortom, iemand waarop u kunt bouwen. Resultaten vallen of staan met het onderhoud van een portefeuille, leidend blijven echter het risicoprofiel en de bijbehorende doelstelling(en) van de portefeuille.

Via onze website kunt u uw portefeuille realtime volgen en vindt u alle benodigde afschriften en rapportages. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met uw adviseur voor een actueel overzicht.

Indien u een betrokken adviseur zoekt die ook buiten de gebruikelijke beurstijden bereikbaar is om u van dienst te zijn, bent u bij Indexus aan het goede adres. Wij nodigen u graag uit eens met ons te praten over uw beleggingen of om een second opinion te geven op uw huidige portefeuille. Bij ons krijgt u weer de aandacht die u en uw beleggingsportefeuille verdienen!

Beleggen in Advies is bij Indexus mogelijk vanaf € 400.000,-.

IndexbeleggenGeen presentaties tot - 01, september 2020

dinsdag1september

Indexbeleggen is eenvoudig en kent vele voordelen. Maar wat komt erbij kijken? Wij vertellen het u graag op één van onze presentaties, geheel vrijblijvend en kosteloos.

Aanmelden

Aankomende data

  • Er zijn momenteel geen presentaties gepland
 

Op indexus.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Lees meer in onze privacy beleid.