Dexxi

Over Dexxi

Dexxi is onderdeel van Indexus Groep.

Dexxi is een innovatieve online oplossing voor Beleggen, Pensioen en Lijfrente.

Dexxi is er voor iedereen. Van beginnend tot ervaren belegger en van kleine spaarder tot vermogende particulier. De dienstverlening van Dexxi is bedoeld voor beleggers met een defensieve tot een offensieve doelstelling en al mogelijk vanaf €100.

Iedereen is een belegger

Dexxi onderscheidt zich door eenvoud, transparantie en lage kosten. Dexxi heeft een platform ontwikkeld waarop u op zeer eenvoudige wijze uw doelstellingen in kaart kunt brengen. Vervolgens kunt u uw beleggingsrekening aanvragen om een start te maken met het vermogensbeheer door Dexxi.

Onze eerste en belangrijkste taak is om onze cliënten te helpen hun vermogen te laten groeien. Dexxi streeft ernaar deze taak te volbrengen door waarde te creëren met een duurzaam rendement vanuit een lange termijn visie in haar beleggingen en dienstverlening. Dexxi belegt uw vermogen in ETF’s (indexbeleggingen) en draagt zorg voor de continuïteit.

Dexxi stelt uw beleggingsportefeuille samen op basis van uw beleggingsprofiel. Periodiek (1x per maand) zal Dexxi uw portefeuille rebalancen om aan te passen aan de koersschommelingen of wijzigingen doorvoeren door gewijzigde marktomstandigheden.

Blijf op de hoogte

Wij houden u op de hoogte van trends en ontwikkelingen.

Er ging iets mis. Probeer het later nog eens.

Uw aanmelding is ontvangen.

eBook aanvragen

Er ging iets mis. Probeer het later nog eens.

Het ebook is verzonden naar het opgegeven e-mailadres.