Over Indexus

Ervaring sinds 1997

Indexus is gespecialiseerd in vermogensbeheer en beleggingsadvies. Indexus is in 1997 opgericht met kantoren in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Heerenveen. Onze cliënten zijn met name particuliere beleggers, DGA’s, Stichtingen en Verenigingen.

Om de doelstellingen van onze cliënten te realiseren kunnen wij gebruikmaken van alle beursgenoteerde beleggingsinstrumenten zoals ETF’s, aandelen, obligaties, opties en andere afgeleide instrumenten. Indexus heeft geen eigen producten of afspraken met aanbieders; zo kunnen wij onze cliënten 100% onafhankelijk en objectief adviseren.

100% onafhankelijk

Het is onze missie om het best mogelijke uit uw vermogen te halen. De medewerkers van Indexus zijn gedreven experts die uw vermogen en uzelf de aandacht geven die u verdient. Uw belang staat bovenaan onze prioriteitenlijst en het is ons primaire doel om ervoor te zorgen dat u tevreden bent.

Indexus hanteert de Core Satellite Strategie, een asset allocatie model waarin op effectieve wijze passieve en actieve beleggingsstrategieën worden gecombineerd. Indexbeleggen zorgt voor stabiliteit in de kern van beleggingsportefeuilles. De portefeuilles worden gedegen opgebouwd en professioneel onderhouden door te spreiden over verschillende beleggingscategorieën, wereldmarkten en strategieën die passen bij de marktomstandigheden.

Indexus Groep BV is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), Dutch Securities Institute (DSI) en Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

Duco Frie

Henri van den Hurk

Martijn Receveur

Jochem Baalmann

Gosse Akkerman

Peter Berkelaar

Peter Bulte

Rob Peters

Paul Traa

Blijf op de hoogte

Wij houden u op de hoogte van trends en ontwikkelingen.

Er ging iets mis. Probeer het later nog eens.

Uw aanmelding is ontvangen.

eBook aanvragen

Er ging iets mis. Probeer het later nog eens.

Het ebook is verzonden naar het opgegeven e-mailadres.