Vragen? Bel: 020 - 697 20 66

contact@indexus.nl
 

Maatwerk

Ga terug naar Vermogensbeheer

 

Wanneer u bij Indexus uw geld wilt laten beheren stellen wij u een paar vragen over uw doelen – het bedrag dat u wilt investeren, uw beleggingshorizon en de mate van risico die u wilt nemen, maar ook uw leeftijd, salaris, arbeidssituatie, en ga zo maar door. Pas daarna selecteren wij de beleggingen die het beste passen bij uw profiel en doelen.

Spreiding is een cruciale stap in het beleggingsproces. Het is dan ook zaak om deze goed af te stemmen met uw beleggersprofiel. Beleggen begint bij het vaststellen van de verhouding tussen aandelen, obligaties, contanten en alternatieve beleggingscategorieën, zoals vastgoed en grondstoffen. Deze zogeheten strategische asset allocatie wordt bepaald op basis van het beleggersprofiel, waarbij de financiële doelstellingen en risicobereidheid van de belegger in kaart zijn gebracht. Daarna wordt uw portefeuille gedegen opgebouwd en professioneel onderhouden door te spreiden over verschillende beleggingscategorieën en wereldmarkten en strategieën die passen bij de marktomstandigheid. 

Het team van Indexus zorgt er voor dat de samenstelling van uw portefeuille wordt bijgestuurd op basis van de marktomstandigheden en de kansen die zich voordoen. Elke dag monitoren wijde financiële markten over de hele wereld, volgt het koersontwikkelingen, research rapporten en een breed scala van economische indicatoren. Ons team beoordeelt regelmatig de beleggingen in uw portefeuille om ervoor te zorgen dat uw geld nog steeds wordt geïnvesteerd in markten en categoriën die het beste overeenkomen met uw beleggersprofiel en financiële doelstellingen. Indexus belegt met een lange-termijn visie maar  de sleutel van het succes ligt in het onderhoud van de portefeuille.

 

 

Op indexus.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Lees meer in onze privacy beleid.