Vragen? Bel: 020 - 697 20 66

contact@indexus.nl
 

De mensen van Indexus

  • Amsterdam
  • Heerenveen
  • Eindhoven
  • Arnhem

Managing Partner

Kantoor Amsterdam
Martijn Receveur

Martijn studeerde af in 1999 aan de HEAO te Amsterdam met als specialisatie Bedrijfseconomie.

 

Inmiddels beschikt Martijn over een zeer ruime praktische ervaring in de financiële wereld. Sinds de introductie van het register in 2008 is hij geregistreerd als DSI Compliance Professional.

 

Als directielid van Indexus is hij belast met de financiën, compliance en operationele zaken.

Martijn Receveur

Managing Partner

Managing Partner

Kantoor Amsterdam
Duco Frie

Duco studeerde af in 1992 aan de HEAO te Amsterdam met als specialisatie Bank en Verzekeringswezen. Hij is de derde generatie, na Opa en Vader, die in het effectenvak is beland. Van 1993 tot 2000 werkzaam als Beleggingsanalist, vervolgens adviseur Institutionele relaties en sinds begin 2006 als Hoofd Vermogensbeheer.

 

Sinds de oprichting van DSI in 1999 is hij geregistreerd als DSI Senior Beleggingsanalist.

 

Als directielid van Indexus is hij belast met de afdeling Vermogensbeheer.

Duco Frie

Managing Partner

Partner

Kantoor Amsterdam
Jochem Baalmann

Jochem is geboren in een familie waar het vak hem met de paplepel is ingegoten. Hij heeft Rechten & Economie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studie heeft Jochem bij drie grote banken gewerkt en is vervolgens bij een onafhankelijke vermogensbeheerder aan de slag gegaan.

 

Jochem is geregistreerd als DSI Beleggingsadviseur. Hij geeft regelmatig presentaties over diverse beursgerelateerde onderwerpen en maakt dagelijks de vertaalslag van uitgangspunten en doelstellingen naar een verantwoorde beleggingsportefeuille.

 

Jochem is regelmatig columnist op RTL Z , Beleggen.nl en Belegger.nl

Jochem Baalmann

Partner

Beleggingsadviseur

Kantoor Amsterdam
Tjerk Smelt

Tijdens zijn studie heeft Tjerk bij diverse effectenbanken gewerkt en is vervolgens vanaf 1996 bij twee onafhankelijke vermogensbeheerder werkzaam geweest.

 

Tjerk is geregistreerd als DSI Beleggingsadviseur. Hij geeft regelmatig presentaties over diverse beursgerelateerde onderwerpen en maakt dagelijks de vertaalslag van uitgangspunten en doelstellingen naar een verantwoorde beleggingsportefeuille.

 

Tjerk schrijft regelmatig over diverse beursgerelateerde onderwerpen voor o.a. BeursGorilla.nl

Tjerk Smelt

DSI Beleggingsadviseur

Beleggingsadviseur

Kantoor Heerenveen
Gosse Akkerman

Na de MTS (bouwkunde) volgde Gosse diverse effectenopleidingen. In 1999 heeft hij succesvol zijn VBA-studie tot Register Beleggings Analist aan de VU te Amsterdam afgerond. Gosse is vanaf 1987 werkzaam in de financiële wereld als beleggingsadviseur.

 

Sinds de oprichting van DSI in 1999 is hij geregistreerd als DSI Senior Beleggingsadviseur.  

Gosse Akkerman

DSI Senior Beleggingsadviseur

Beleggingsadviseur

Kantoor Heerenveen
Peter Bulte

Peter studeerde af in 1988 aan de HEAO in Rotterdam in de richting Commerciële Economie. Na een algemeen traineeship in het bankwezen en een jaar opleiding, specifiek gericht op het effectenvak, vanaf 1990 actief als beleggingsadviseur bij diverse, voornamelijk kleinere, Private Banks.

 

Peter is geregistreerd als DSI Senior Beleggingsadviseur.

Peter Bulte

DSI Senior Beleggingsadviseur

Managing Partner

Kantoor Eindhoven
Henri van den Hurk

Henri is in 1989 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg op het vakgebied Bedrijfseconomie met als afstudeerrichting Financiering en Beleggingen.

 

Sinds 1991 heeft Henri ervaring opgedaan als beleggingsanalist en beleggingsadviseur bij diverse Beleggingsondernemingen. Hij is sinds 1991 Register Beleggings Analist (RBA) en sinds de oprichting van DSI is hij geregistreerd als DSI Senior Beleggingsadviseur en DSI Vermogensbeheerder.

 

Als directielid van Indexus is hij belast met de afdeling Beleggingsadvies.

 

 

Henri van den Hurk

Managing Partner

Beleggingsadviseur

Kantoor Eindhoven
Paul Traa 

Paul is reeds actief in de financiële wereld sinds maart 1984. Begonnen als particulier adviseur bij de toenmalige AMRO-Bank. Interne opleiding genoten bij de verschillende kantoren en na de fusie met ABN overgestapt naar Rabobank in 1992.

 

Paul is geregistreerd als DSI Senior Beleggingsadviseur.

 

Paul Traa

DSI Senior Beleggingsadviseur

Beleggingsadviseur

Kantoor Eindhoven
Peter Berkelaar

Peter is reeds actief in de beurswereld sinds 1972, bij de toenmalige NCB, begonnen als medewerker effecten. Na de dienstplicht in 1976 en een kortstondig uitstapje naar de Centrale Directie der PTT, begonnen in 1980 bij de NMB als particulier adviseur waarbij het effectenvak centraal stond met de ondersteuning van diverse interne en externe opleidingen. In 1997 heeft Peter de overstap gemaakt naar het huidige Indexus.

 

Sinds de oprichting van DSI in 1999 is Peter geregistreerd als DSI Senior Beleggingsadviseur.

 

Peter Berkelaar

DSI Senior Beleggingsadviseur

Beleggingsadviseur

Kantoor Arnhem

Michel van Enckevort

Na in 1997 de HEAO (richting Bedrijfseconomie) te hebben afgerond is Michel meteen aan de slag gegaan in de financiële sector bij de Rabobank. Na een kortstondige periode op de afdeling hypotheken verhuisde hij binnen een jaar naar de afdeling waar zijn grote passie lag en nog steeds ligt “beleggen”. Binnen de Rabobank heeft Michel een succesvol traject doorlopen waarbij hij via een kleine lokale bank en een stadsbank de laatste 7 jaar bij een van de grootste beleggingsunits van Rabobank (Locatie Nijmegen) heeft gewerkt. Michel heeft de bankensector in februari 2014 verlaten en ingeruild voor Indexus om zich helemaal te kunnen toeleggen en concentreren op het beleggingsvak.

 

Michel is geregistreerd als DSI Senior Beleggingsadviseur.

 

Michel van Enckevort

DSI Senior Beleggingsadviseur

Beleggingsadviseur

Kantoor Arnhem
Rob Peters

Rob is in ​1998 bij de Rabobank in het beleggingsvak gestart. Hij heeft daar op verschillende vestigingen gewerkt voordat hij in 2007 bij een van de grootste beleggings units van de Rabobank (Locatie Nijmegen) terecht kwam. Rob heeft de bankensector in februari 2014 verlaten en ingeruild voor Indexus om zich helemaal te kunnen toeleggen en concentreren op het beleggingsvak.

 

Rob is geregistreerd als DSI Senior Beleggingsadviseur.

 

Rob Peters

DSI Senior Beleggingsadviseur

 

Op indexus.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Lees meer in onze privacy beleid.