Vragen? Bel: 020 - 697 20 66

contact@indexus.nl
 

Nieuws

 • 11, April 2018

  eBook: Maatschappelijk beleggen

  Maatschappelijk beleggen

  Als er één wijze van beleggen in ongekend hoog tempo is omarmd, dan is het wel indexbeleggen. Indexbeleggen is met name bekend bij particuliere beleggers in de vorm van ETF’s (Trackers). Sinds de introductie van de eerste ETF in 1993 is de markt toegenomen tot een omvang van circa 4.600 miljard dollar. En deze groei zal de komende jaren naar alle waarschijnlijkheid voortzetten, want de toegevoegde waarde is overduidelijk en wordt steeds bekender bij de belegger.

  In dit eBook worden de verschillende mogelijkheden van duurzaam indexbeleggen met ETF’s tegen het licht gehouden. Op welke wijze dit uiteindelijk in de beleggingsportefeuille een plaats kan krijgen is vanzelfsprekend afhankelijk van meer factoren.

  Vraag het gratis eBook nu aan

  Lees meer...

 • 18, January 2018

  Vermogen belegd in ETF’s in 2017 met 36% gegroeid

  Vermogen belegd in ETF’s in 2017 met 36% gegroeid

  Het vermogen belegd in ETF’s is vorig jaar wereldwijd met 36,3 procent toegenomen tot een nieuwe recordstand van 4830 miljard dollar, blijkt uit cijfers van ETFGI.

  Volgens het bureau onder leiding van Deborah Fuhr, nam het belegd vermogen in ETF’s en andere ETP’s vorig jaar toe met 1287 miljard dollar ofwel 36,3 procent. Dit is de grootste toename sinds 2009, toen de markten herstelden van de crisis in 2008.

  Lees meer...

 • 09, November 2017

  ‘Opnieuw stijging in aantal beleggende huishoudens’

  ‘Opnieuw stijging in aantal beleggende huishoudens’

  Het aantal beleggende huishoudens is dit jaar met 14 procent gestegen tot bijna 1,4 miljoen. Vorig jaar was voor het eerst in jaren sprake van een stijging. Toen ging het om een toename van 9 procent.

  Dat meldt onderzoeksbureau Kantar TNS donderdag.

  Volgens de onderzoekers is er een duidelijk verband met de lage spaarrentes. Daardoor kiezen veel huishoudens liever voor een belegging, in plaats van hun geld op een spaarrekening te zetten. Sinds de spaarrente structureel onder de 1 procent dook, begon het aantal beleggende huishoudens te stijgen.

  Lees meer...

 • 01, November 2017

  eBook: ETF Theorie & Praktijk

  ETF Theorie & Praktijk

  Als er één wijze van beleggen in ongekend hoog tempo is omarmd, dan is het wel indexbeleggen. Indexbeleggen is met name bekend bij particuliere beleggers in de vorm van ETF’s (Trackers). Sinds de introductie van de eerste ETF in 1993 is de markt toegenomen tot een omvang van circa 3.000 miljard dollar. En deze groei zal de komende jaren naar alle waarschijnlijkheid voortzetten, want de toegevoegde waarde is overduidelijk en wordt steeds bekender bij de belegger.

  Het eBook combineert theoretische kennis met een praktisch inzicht bij het beleggen in ETF’s (Trackers). Indexbeleggen is eenvoudig en kent vele voordelen. Maar wat komt erbij kijken? En welke kennis is er nodig om indexbeleggen tot een succes te maken? Na het lezen van het eBook “ETF’s Theorie & Praktijk” bent u een grote stap verder. U kunt door middel van onderstaand link het eBook aanvragen. Wij bieden u dit eBook geheel vrijblijvend en kosteloos aan.

  Vraag het gratis eBook nu aan

  Lees meer...