Vragen? Bel: 020 - 697 20 66

contact@indexus.nl
 

Klant worden?

Optimaal profiteren van de kennis van Indexus

Indexus adviseert en beheert beleggingsportefeuilles van voornamelijk particuliere cliënten. Natuurlijk zijn ook bedrijven en organisaties met uiteenlopende rechtsvormen van harte welkom. Ongeacht persoon of rechtsvorm, het beleggingsdoel is altijd het uitgangspunt. Defensief, offensief, gericht op inkomen of gericht op vermogensgroei.

Stap 1. Het draait om u.

Uw doelstellingen en uitgangspunten zijn altijd leidend in onze samenwerking. Een voorwaarde daarbij is dat we uw beleggingswensen goed kennen. We gebruiken daarvoor een beleggingsprofiel. Dit beleggingsprofiel kunt u via onderstaande link invullen.

Stap 2. Uw beleggingsprofiel.

Aan de hand van uw ingevulde gegevens, bepalen we samen met u uw definitieve beleggingsprofiel. Natuurlijk kan dit beleggingsprofiel worden aangepast. Het is juist onze kracht om in te blijven spelen op uw actuele en relevante beleggingsdoelen.

Stap 3. Het openen van een rekening.

De laatste stap is het openen van een beleggingsrekening bij BinckBank op uw naam. Na akkoord van u sturen wij u alle documenten door om snel een rekening te openen bij BinckBank. Daar worden uw liquiditeiten en effecten aangehouden.

 

Word nu klant!

Klik hier om een samenwerking aan te gaan en uw beleggingsprofiel te bepalen.

 

 

Op indexus.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Lees meer in onze privacy beleid.