Klant worden

Klant worden

Optimaal profiteren van de kennis van Indexus

Indexus adviseert en beheert beleggingsportefeuilles van voornamelijk particuliere cliënten. Natuurlijk zijn ook bedrijven en organisaties met uiteenlopende rechtsvormen van harte welkom. Ongeacht persoon of rechtsvorm, het beleggingsdoel is altijd het uitgangspunt. Defensief, offensief, gericht op inkomen of gericht op vermogensgroei.

Stappenplan

Stap 1. Het draait om u.

Uw doelstellingen en uitgangspunten zijn altijd leidend in onze samenwerking. Een voorwaarde daarbij is dat we uw beleggingswensen goed kennen. We gebruiken daarvoor een beleggingsprofiel.

Stap 2. Uw beleggingsprofiel.

Aan de hand van uw ingevulde gegevens, bepalen we samen met u uw definitieve beleggingsprofiel. Natuurlijk kan dit beleggingsprofiel worden aangepast. Het is juist onze kracht om in te blijven spelen op uw actuele en relevante beleggingsdoelen.

Stap 3. Het openen van een rekening.

De laatste stap is het openen van een beleggingsrekening bij Saxo Bank op uw naam. Na akkoord van u sturen wij u alle documenten door om snel een rekening te openen bij Saxo Bank. Daar worden uw liquiditeiten en effecten aangehouden.

Blijf op de hoogte

Wij houden u op de hoogte van trends en ontwikkelingen.

Er ging iets mis. Probeer het later nog eens.

Uw aanmelding is ontvangen.

eBook aanvragen

Er ging iets mis. Probeer het later nog eens.

Het ebook is verzonden naar het opgegeven e-mailadres.