Vragen? Bel: 020 - 697 20 66

contact@indexus.nl
 

Tracker-Database

Ga terug naar Indexbeleggen

 

Kennis is essentieel bij het maken van keuzes op beleggingsgebied. De Tracker-Database van Indexus helpt u daarbij. Maak geheel vrijblijvend gebruik van deze unieke service om ETF’s te zoeken, te vergelijken en te beoordelen.

Is een ETF fysiek of synthetisch? Wat zijn de beheerkosten? Zijn er vergelijkbare ETF’s? En aan welke beurs staan ze genoteerd? U heeft de mogelijkheid om een selectie te maken van uw favoriete ETF’s en de ontwikkeling hiervan bij te houden.

ETF’s? Weet wat u koopt!
De database geeft gedetailleerde informatie per ETF. De database gaat echter niet in op de vraag welke ETF’s nu eventueel interessant zouden kunnen zijn. De database gaat ook niet in op uw specifieke beleggingswensen, en dat is met name van belang voor een goed onderbouwd advies.

Klik hier voor onze Database!

Let op: Indexus besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in haar database. Echter kan Indexus niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie.

 

 

Op indexus.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Lees meer in onze privacy beleid.