Vragen? Bel: 020 - 697 20 66

contact@indexus.nl
 

Gratis online seminar op RTL Z

16 October 2016

Onder het motto Indexbeleggen, hoe pak ik dat aan? Wat zijn de do’s en don’ts van indexbeleggen?

In deze aflevering van De Gouden Greep gaan Jochem Baalmann en Rein Schutte van vermogensbeheerder Indexus in op indexbeleggen. Indexus is al 20 jaar een pionier met indexbeleggen, tegen lage kosten een bepaalde index volgen. Deze aflevering van het Gouden Greep seminar wordt gepresenteerd door RTL Z-beurscommentator Janneke Willemse.

Indexbeleggen: spreiding en lage kostenWe bespreken alles over beleggen met aanvaardbare risico’s. Het belang van gespreid beleggen valt niet te onderschatten, aldus Jochem, maar waar moet je verder nog op letten als je gaat beleggen? We gaan thema’s toepassen en regio’s en trends uitwerken. Wat is actief en wat is passief beleggen?

Indexbeleggen is niet zwart / wit een index volgen voor de komende 30 jaar onder het motto ‘buy and hope’. Jochem en Rein vermogensbeheerders van indexus gaan je uitleggen hoe je actief kunt zijn met passief beleggen. Je moet in ieder geval goed spreiden en onderhoud blijven plegen!

De markt verslaan is best moeilijk en voorspellen al helemaal, aldus Jochem en Rein. Maar waar moet je op letten om je geld niet kwijt te raken? En zijn je eigen verwachtingen over beleggen niet veel te hoog? 5 tot 7 procent rendement is reëel, 30 procent is een valse belofte.

Wanneer ga jij beleggen?De rente zakt steeds verder, misschien wel naar onder 0 procent, je koopkracht zakt weg en je wilt gaan beleggen, maar je doet het maar niet en doe je het wel dan maak je domme fouten.

Jochem en Rein beantwoorden al je vragen en vertellen een duidelijk verhaal. Kijk daarom donderdag 27 oktober om 20:30 uur naar ons webinar over beleggen met aanvaardbare risico’s. We leren je goed beleggen en goede keuzes te maken. Ook helpen we diverse misverstanden uit de wereld.

De volgende vijf onderwerpen behandelen we sowieso:

•    Van sparen naar beleggen, de actuele stand van zaken
•    Indexbeleggen, wat is dat?
•    Misverstanden over indexbeleggen
•    Actief met passief beleggen
•    Mooie voorbeelden voor grote en kleine beleggers met een echte voorbeeldportefeuille voor jou

Inschrijving is gesloten

 

Op indexus.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Lees meer in onze privacy beleid.