Vragen? Bel: 020 - 697 20 66

contact@indexus.nl
 

Gratis eBook

Het eBook combineert theoretische kennis met een praktisch inzicht bij het beleggen in ETF’s (Trackers). Indexbeleggen is eenvoudig en kent vele voordelen. Maar wat komt erbij kijken? En welke kennis is er nodig om indexbeleggen tot een succes te maken? Na het lezen van het eBook “ETF’s Theorie & Praktijk” bent u een grote stap verder. U kunt door middel van onderstaand formulier het eBook aanvragen. Wij bieden u dit eBook geheel vrijblijvend en kosteloos aan.

Daarnaast nodigen wij u graag uit één van onze presentaties bij te wonen met het thema “Succesvol Indexbeleggen”. Na afloop wordt u een hapje en drankje aangeboden en kunt u verder van gedachten wisselen met de adviseurs van Indexus. Deelname is gratis, maar inschrijven is wel verplicht.

Fill out my online form.

* Door het versturen van uw gegevens verleent u Indexus en de met haar verbonden ondernemingen toestemming om u in de toekomst te mogen benaderen.

 

Op indexus.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Lees meer in onze privacy beleid.